SayCoo論壇

查看: 1207|回復: 0
打印 上一主題 下一主題

一本新既小說... 私人創作呀~

宣傳內容:9月份同人活動《螢之祭》*****螢の祭2005
日期:2005年9月10日-11 日
地點:香港專業教育學院(觀塘分校)
時間:1:00am - 8:00pm (六) & 1:00am - 6:00pm (日)
本人組織名稱:琉璃幻雪
本人組織位置:c2
本人主要售賣鋼鍊
第一次玩同人誌
請大家支持一下la~!!
THX~!!!
各位鐘意鋼錬既朋友,有好消息!!!!!!!
我地會出一本同人誌,個名叫做<<烙印罪孽的羽翼>>,內容長度就好似D劇場板咁,當然會有R*R(羅伊*莉莎)同埋E*W(愛德華*溫莉)既情節,重有打鬥場面,更加唔少得羅伊同小豆吵架既精彩攪笑鏡頭LA~~我地更加會加入一D新角色,務求令故事更加特別.
******我們更會o係本野入面加入插圖,可能會加入1~2張彩頁
本野重在製作階段,不過大致內容已經定形,好快就會作完.
格式:A5size,字體8號,(如無意外,應該會是打直印的)
頁數:未定
封面:如無意外,應該會是彩色如果你地有興趣買既話,可以send去我個e-mail講一聲~因為我地想知道個反應點樣,然後先決定印刷數量.
我個E-MAIL:[email protected]
******請o係個topic上注明"鋼錬同人誌"五個字~~
我地遲吓會去問價,seesee印刷費係幾多錢,我地會盡快聯絡你地ga~~

P.S:**重有!!我地如果重有時間剩下既話,可能會出書籤,可能會實行買書送書籤,當然亦係R*R同E*W,亦可能會有兄弟圖同合照圖,不過我地都係seesee個反應先,有興趣既話亦可以send E-MAIL俾我講聲~~~~
****************最後講一句,希望你地多多支持我地******************
                                      ~THANKS~的.

如果你地唔鍾意以上所宣傳既小說,麻煩大定可以幫手向其他人宣傳一下~ please.........