SayCoo論壇

樓主: 紫晴兒
打印 上一主題 下一主題

逍遙酷斯拉~紫豬豬來也!!..^^

Originally posted by f71327 at 2003-11-23 13:44:
不錯阿

呃呃..啥咪不錯ㄚ??
突然看到好久不見ㄉ留言..嚇到ㄌ..^^..
Originally posted by 淡紫色的葉子 at 2003-11-27 03:38:
^^~~貓貓又變漂亮了ㄛ~~~^^~~~他一定很開心ㄅ~~^^

嚕嚕..呵呵呵..有又變漂亮了嗎??
你也暑假才看過我而已..不是嗎?
笨豪豬..耍呆ㄋㄟ..ㄎㄎㄎ..^^
他唷~那有ㄚ..最好都沒人跟他搶貓貓..
這樣他最高興..ㄎㄎㄎ..^^
挖挖~~~紫豬豬~~
你的造型好炫唷!!
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-27 09:24:
挖挖~~~紫豬豬~~
你的造型好炫唷!!

ㄎㄎㄎ..當然..^^..因為我是紫豬豬嘛!..ccc..^^
沒有啦!..開玩笑滴..ccc..
謝謝你滴誇獎啦!..ㄎㄎㄎ..^^
Originally posted by 紫晴兒 at 2003-11-27 10:00:
ㄎㄎㄎ..當然..^^..因為我是紫豬豬嘛!..ccc..^^
沒有啦!..開玩笑滴..ccc..
謝謝你滴誇獎啦!..ㄎㄎㄎ..^^

呵呵~~
最近好嗎~
月到年底我月忙~~
累死囉!!
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-27 11:21:
呵呵~~
最近好嗎~
月到年底我月忙~~
累死囉!!

為什麼越到年底你越忙ㄚ??..
我最近還好嚕..ㄎㄎㄎ..
放假放假ㄝ..ccc..^^
放假11天唷!..超爽滴..ㄎㄎㄎ..
不過只剩下五天ㄌ..嗚~~~>.<~
今天人不舒服..所以沒出去..^^
ㄎㄎㄎ..不過整體來說還不錯啦!..^^
Originally posted by 紫晴兒 at 2003-11-27 11:28:
為什麼越到年底你越忙ㄚ??..
我最近還好嚕..ㄎㄎㄎ..
放假放假ㄝ..ccc..^^
放假11天唷!..超爽滴..ㄎㄎㄎ..
不過只剩下五天ㄌ..嗚~~~>.<~
今天人不舒服..所以沒出去..^^
ㄎㄎㄎ..不過整體來說還不錯啦 ...

一堆堆的案子 都要結案啦!!
屋屋~累累~~~
恩恩~~不舒服要小心唷!!!
好好照顧自己阿!!
真好~~可以放11天~~屋屋!!
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-27 11:34:
一堆堆的案子 都要結案啦!!
屋屋~累累~~~
恩恩~~不舒服要小心唷!!!
好好照顧自己阿!!
真好~~可以放11天~~屋屋!!

呃呃..案子??..你在做啥滴ㄚ??
當警察唷!?..ㄎㄎㄎ..應該不可能..ccc..^^
嗯嗯..會啦!..我很乖滴..ccc..
我都有照顧自己ㄚ..ccc..^^
ㄎㄎㄎ..12月中左右..會再放ㄍ15天..
哈哈哈..yayaya..I love holidays and breaks..
ccc...yaya..放假放假..回臺灣看老公..ccc..^^
Originally posted by 紫晴兒 at 2003-11-27 11:56:
呃呃..案子??..你在做啥滴ㄚ??
當警察唷!?..ㄎㄎㄎ..應該不可能..ccc..^^
嗯嗯..會啦!..我很乖滴..ccc..
我都有照顧自己ㄚ..ccc..^^
ㄎㄎㄎ..12月中左右..會再放ㄍ15天..
哈哈哈..yayaya..I love holidays a ...

....阿只看老公唷~~
我們這群老朋友勒~~
我阿~~在科技公司上班阿~~
呵呵!!!
你了解了吧!?
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-27 11:57:
....阿只看老公唷~~
我們這群老朋友勒~~
我阿~~在科技公司上班阿~~
呵呵!!!
你了解了吧!?

ㄎㄎㄎ..老公說..陪家人四天..
陪朋友一天..其它時間都要陪他..
哈哈哈..不會啦!..我"應該"會去網聚啦!..
要出去玩也可以嚕..只要時間允許..
我會奉陪滴..ㄎㄎㄎ..^^
oh..了解了解..ㄏㄏㄏ..^^
ㄟㄟ..笨西瓜..那我問你唷!..
你覺得..那一牌ㄉ筆記型電腦最好ㄚ?
我打算要換一臺嚕..>.<..
Originally posted by 紫晴兒 at 2003-11-27 12:08:
ㄎㄎㄎ..老公說..陪家人四天..
陪朋友一天..其它時間都要陪他..
哈哈哈..不會啦!..我"應該"會去網聚啦!..
要出去玩也可以嚕..只要時間允許..
我會奉陪滴..ㄎㄎㄎ..^^
oh..了解了解..ㄏㄏㄏ..^^
ㄟ ...

你在國外的話`我建議買ibm或者是康柏的``
因為那邊的維修據點這兩個比較多!!
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-27 13:13:
你在國外的話`我建議買ibm或者是康柏的``
因為那邊的維修據點這兩個比較多!!

那如果是以實用性..好用來說ㄋ??..
比較多功能又好用滴ㄋㄟ?
Originally posted by 紫晴兒 at 2003-11-27 13:56:
那如果是以實用性..好用來說ㄋ??..
比較多功能又好用滴ㄋㄟ?

喔喔~~那就要看你要花多少錢雜下去囉!!^^

http://www.synnex.com.tw/asp/mai ... mp;classifyid=01849

有空去這網戰看一下!!!
嘿嘿~~我好久沒來了
我來幫你灌水
順便來跟你喇賽
嘿嘿
Originally posted by 西瓜 at 2003-11-28 10:03:
喔喔~~那就要看你要花多少錢雜下去囉!!^^

http://www.synnex.com.tw/asp/mai ... mp;classifyid=01849

有空去這網戰看一下!!!

呃呃...不知道ㄝ..看好不好用先..
才會去考慮價錢吧!?..嚕嚕..^^..
ㄎㄎㄎ..笨西瓜..幫我介紹介紹咩~
還是..ㄟ??..你現在人在那ㄚ??
如果在臺北或臺中..我去找你..
ㄎㄎㄎ..你帶我去買好嚕..ccc..^.^..